Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 septembrie 2010

Pateuri cu branza sarata





Ingrediente:
1 pachet foietaj congelat
300 g branza telemea
50 g unt
2 oua intregi
1-2 linguri smantana  (lapte)

Se amesteca branza cu cele 2 oua si untul iar apoi se adauga smantana.


Foietajul se scoate de la congelator cu o jumate de ora inainte de a-l folosi si trebuie lasat sa se decongeleze pentru a putea fi  folosit.
Se taie foaia de foietaj in patratele porivite , se pune pe fieacare patrat o lingurita de umplutura si se impacheteaza unind colturile opuse si presam marginile cu furculita pentru a nu se desface si pt a avea un aspect frumos
Se ia o tava si se tapeteaza cu hartie de copt, dupa care asezam in ea pateurile...
Batem un ou cu putin lapte si ungem pateurile pt a avea o culoare frumoasa.


Se pune la cuptorul incins pana devin rumenite(cam 20 min)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu